Home Blog Zonwering en voorzetrolluiken laten plaatsen

Zonwering en voorzetrolluiken laten plaatsen

Geschreven door Jan Verhaegen

Inhoudstafel

Zonwering en voorzetrolluiken laten plaatsen: ontdek hier de verrassende voordelen

Heb jij ooit al overwogen om voorzetrolluiken of zonwering te laten plaatsen? Voordat je een definitieve beslissing neemt helpen wij je graag verder op pad. In deze blog ontdek je de voordelen van zonwering en voorzetrolluiken en ontdek je hoe ook jij deze fantastische toevoegingen aan jouw huis voordelig en goedkoop kunt laten plaatsen.

1. Wat zijn voorzetrolluiken en zonweringen?

We beginnen bij het begin: wat zijn voorzetrolluiken of zonweringen nu precies? En vooral: waarvoor dienen ze?

 

Voorzetrolluiken hebben hun naam geleend aan hun manier van plaatsen, namelijk voor een ruit aan de buitenkant van een woning. Dit soort rolluiken zitten in een omkasting die tegen jouw gevel, boven jouw bestaande ramen gemonteerd wordt. De voorzetrolluiken van Milasglas blinken uit in hun efficiëntie, omdat je ze snel en voordeling kunt laten installeren door ons zonder dat je daarbij je ramen hoeft te laten vervangen. Dit bespaart je een hoop kosten én moeite.

 

Naast voorzetrolluiken plaatsen we bij Milasglas ook zonwering. En ook voor al onze zonwering geldt dat je een mooie cent bespaart bij Milasglas dankzij onze snelle en efficiënte plaatsing.

2. Voordelen van zonwering en voorzetrolluiken

Nu je weet dat het laten plaatsen van zonwering en voorzetrolluiken geen moeilijke klus is, valt er wellicht een last van je schouders. En in tegenstelling tot wat sommige mensen onterecht denken, bieden zonwering en voorzetrolluiken het hele jaar door veel voordelen.

 

Zonwering: Het meest voor de hand liggende voordeel is natuurlijk de wering van zonnestralen. Je woning blijft tijdens warme zomerdagen koeler vanbinnen, je hebt binnenshuis geen vervelende zon meer in je ogen en het licht is een stuk aangenamer.

 

Betere privacy: Met het overgrote deel van zonwering en voorzetrolluiken kun je ook extra privacy creëren. Als je last hebt van grote ramen vlak bij de straatkant, kun je met dit type luiken voorkomen dat mensen ’s avonds binnen kunnen kijken. Want zeg nu eerlijk: er heeft toch niemand zaken met het feit dat jij naar het nieuws of Blokken aan het kijken bent?

 

Verduistering: Je houdt met zonwering en voorzetrolluiken niet alleen pottenkijkers buiten, maar ook licht, zowel natuurlijk als kunstmatig. Zeker wanneer het raam van je kamer dicht bij een lantaarnpaal staat, of wanneer je overdag graag bijslaapt, bieden deze luiken een uitstekende vorm van verduistering.

 

Moderne look: Het oog wil ook wat, nietwaar? En laat ook net dat een voordeel van zonwering en voorzetrolluiken zijn. Ze zijn tegenwoordig in alle maten, vormen en kleuren beschikbaar, waardoor ze net dat tikkeltje extra aan je woning geven. Ideaal dus om je woning moderner te doen ogen.

3. Milasglas: jouw partner voor het plaatsen van zonwering en voorzetrolluiken

De vele voordelen van zonwering en voorzetrolluiken in combinatie met hun makkelijke plaatsing, maken het populaire manieren om tijdens de zomer de warmte te weren, en tijdens de winter de warmte beter binnenshuis te houden. Overtuigd om zonwering of voorzetrolluiken te laten plaatsen na het lezen van dit artikel? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren bij verdere vragen of interesse.

Ontvang de beste prijs.
Vraag een gratis offerte aan

Afhankelijk van het seizoen hebben we zeer interessante promoties en prijzen.
Contacteer ons nu voor uw gratis offerte.

Lees ook:

Glas Vandoren sluit de deuren na 65 jaar

13 juni 2024

Glas Vandoren sluit de deuren na 65 jaar Geschreven door Jan Verhaegen Glas Vandoren, heeft na 65 jaar de boeken...

Lees meer

Efficiënt ruimtes koel houden met airco

31 januari 2024

Efficiënt ruimtes koel houden met airco Geschreven door Jan Verhaegen Inhoudstafel Efficiënt ruimtes koel houden met airco: ontdek de binnendeuren...

Lees meer

Besparingstip: BENG (vacuüm isolatieglas) als dé renovatieoplossing voor oudere woningen

26 januari 2024

Besparingstip: BENG (vacuüm isolatieglas) als dé renovatieoplossing voor oudere woningen Geschreven door Jan Verhaegen Inhoudstafel Inleiding 1. Het glasprobleem van...

Lees meer

Waarom een PVC/ALU/HOUTEN deur of raam bij Milas Glas?

22 januari 2024

Waarom een PVC/ALU/HOUTEN deur of raam bij Milas Glas? Geschreven door Jan Verhaegen Inhoudstafel Inleiding 1. PVC Ramen en Deuren...

Lees meer
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.