Balustrades

Home Balustrades

Stijlvolle Balustrades voor Veiligheid met Klasse

Combineer veiligheid met stijl met onze balustrades. Ontdek hoogwaardige materialen en verfijnd design voor jouw huis.

Waarom een balustrade bij Milas Glas?

We kunnen de veiligheid garanderen door overlopen, vides, terassen, balkons en terassen te voorzien van dubbel gelaagd veiligheidsglas zonder het esthetische te verliezen.
Ontdek waar stijl en functionaliteit hand in hand gaan, waardoor jouw ruimte een modern en open karakter krijgt zonder concessies te doen aan veiligheid.
Deze glazen balustrades kunnen uitgevoerd worden in vershillende soorten glas: helder, gezandstraald, gekleurd en figuurglas al dan niet met een Steellook of gelaste rand, deze profielen kunnen gelakt worden in eender welke RAL-kleur.
Ontdek onze inspiratie galerij voor een blik op hoe onze glazen borstweringen en balustrades jullier ruimtes kunnen transformeren. Elk project is uniek, en wij staan klaar om het voor u mooi te maken.

We komen graag bij u ter plaatse met onze lookbook en levensechte stalen om het allemaal te bespreken, de nodige info te verschaffen en opmeting op te maken, contacteer ons gerust voor meer uitleg en een vrijblijvende offerte!

Enkele voorbeelden

Ontvang de beste prijs.
Vraag een gratis offerte aan

Afhankelijk van het seizoen hebben we zeer interessante promoties en prijzen.
Contacteer ons nu voor uw gratis offerte.

De aanpak

Bij Milas Glas hanteren we altijd de meest structurele en efficiënte aanpak.
01.
OFFERTE MAKEN

Natuurlijk!
Aan de hand van uw aangeleverde gegevens via het offerteformulier maken we een zo gedetailleerd en nauwkeurige mogelijke vrijblijvende offerte op.
Laad een foto op en wij bezorgen u 3 verschillende visualitaties!

02.
OPMETING
Voor of na de offerte: U zegt het maar! Een professionele opmeting ligt in het waarborgen van de juistheid en volledigheid van de offerte. Door gedetailleerde metingen uit te voeren, kunnen eventuele discrepanties of afwijkingen tussen de offerte en de werkelijke situatie worden geïdentificeerd. Dit helpt misverstanden en vertragingen te voorkomen tijdens het project!
03.
PROFESSIONELE INSTALLATIE
Wij werken alleen met betrouwbare professionele zelfstandigen, waarbij vakmanschap en Klantentevredenheid centraal staan. Met jarenlange ervaring in de glassector zorgt de zelfstandige voor het vakkundig plaatsen van uw glazen toepassing. Er word gezorgd voor een naadloze integratie van het glas in uw het bestaande interieur, met aandacht voor functionaliteit en esthetiek.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.