Douche en bad

Home Douche en bad

Luxe Douche- en Badoplossingen voor uw Badkamer

Transformeer je badkamer in een oase van luxe met onze hoogwaardige douche- en badoplossingen. Ontdek comfort en stijl in één.

Waarom glas voor uw douche/bad bij Milas Glas?

Transformeer je badkamer in een oase van comfort en stijl!

Wij hebben ons gespecialiseerd in het op maat fabriceren en plaatsen van douchedeuren, douchewanden, vouwwanden en alsook oplossingen voor baden. Bovendien kunnen we de wanden van jouw badkamer bekleden met gelakt glas in eender welke kleur. Voor een extra persoonlijke touch bieden we scharnieren, deurknopjes en douchestangen aan in verschillende kleuren zoals chroom, wit, zwart en alu.
Je kan ook kiezen voor een Steellook onderverdeling en verschillende glassoorten waaronder timeless klaar glas (zonder kalkaanslag), gekleurd glas of gezandstraald glas al dan niet met een motief of verdoezelende strook.
We komen graag bij u ter plaatse met onze lookbook en levensechte stalen om het allemaal te bespreken, de nodige info te verschaffen en opmeting op te maken, contacteer ons gerust voor meer uitleg en een vrijblijvende offerte!!!

Enkele voorbeelden

Ontvang de beste prijs.
Vraag een gratis offerte aan

Afhankelijk van het seizoen hebben we zeer interessante promoties en prijzen.
Contacteer ons nu voor uw gratis offerte.

De aanpak

Bij Milas Glas hanteren we altijd de meest structurele en efficiënte aanpak.
01.
OFFERTE MAKEN

Natuurlijk!
Aan de hand van uw aangeleverde gegevens via het offerteformulier maken we een zo gedetailleerd en nauwkeurige mogelijke vrijblijvende offerte op.
Laad een foto op en wij bezorgen u 3 verschillende visualitaties!

02.
OPMETING
Voor of na de offerte: U zegt het maar! Een professionele opmeting ligt in het waarborgen van de juistheid en volledigheid van de offerte. Door gedetailleerde metingen uit te voeren, kunnen eventuele discrepanties of afwijkingen tussen de offerte en de werkelijke situatie worden geïdentificeerd. Dit helpt misverstanden en vertragingen te voorkomen tijdens het project!
03.
PROFESSIONELE INSTALLATIE
Wij werken alleen met betrouwbare professionele zelfstandigen, waarbij vakmanschap en Klantentevredenheid centraal staan. Met jarenlange ervaring in de glassector zorgt de zelfstandige voor het vakkundig plaatsen van uw glazen toepassing. Er word gezorgd voor een naadloze integratie van het glas in uw het bestaande interieur, met aandacht voor functionaliteit en esthetiek.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.