Steel look deuren

Home Steel look deuren

Steel Look Deuren – Het nieuwe smeedijzer!

Breng karakter in je woning met onze steel look deuren. Ontdek tijdloze klasse en duurzaam vakmanschap voor een uniek interieur.

Waarom een steel look deur bij Milas Glas?

Onze Steellook deuren zijn volledig op maat gemaakt!
Zo kan je kiezen uit een scharnier aan de muur, een pivoterende deur die 180 graden openkan of een schuifdeur.
We kunnen de profielen, beslag en de greep voorzien in zowat elke RAL-kleur!
Het voordeel van deze deuren is dat we als de dagkanten niet zo heel recht zijn deze ter plaatse kunnen aanpassen, dit zonder zichtbaar estetisch verlies.
Er bestaan ook oneindig veel mogelijkheden voor de keuze in onderverdelingen.
Verschillende uitvoeringen van glassoort zijn mogelijk zoals helder, gekleurd, ondoorzichtig, gezandstraald, gehamerd of figuurglas zijn mogelijk.

We komen graag bij u ter plaatse met onze lookbook en levensechte stalen om het allemaal te bespreken, de nodige info te verschaffen en opmeting op te maken, contacteer ons gerust voor meer uitleg en een vrijblijvende offerte!

Alsook kan u foto’s van uw bestaande deur of deurgat doorsturen en dan voorzien we er 3 deuren in gefotoshopt van uw persoonlijke keuzes (liefst zo recht mogelijk getrokken in voor- en achteraanzicht) en bezorgen we alsook een bijpassende offerte voor u!

Enkele voorbeelden

Ontvang de beste prijs.
Vraag een gratis offerte aan

Afhankelijk van het seizoen hebben we zeer interessante promoties en prijzen.
Contacteer ons nu voor uw gratis offerte.

De aanpak

Bij Milas Glas hanteren we altijd de meest structurele en efficiënte aanpak.
01.
OFFERTE MAKEN

Natuurlijk!
Aan de hand van uw aangeleverde gegevens via het offerteformulier maken we een zo gedetailleerd en nauwkeurige mogelijke vrijblijvende offerte op.
Laad een foto op en wij bezorgen u 3 verschillende visualitaties!

02.
OPMETING

Voor of na de offerte: U zegt het maar!
Een professionele opmeting ligt in het waarborgen van de juistheid en volledigheid van de offerte. Door gedetailleerde metingen uit te voeren, kunnen eventuele discrepanties of afwijkingen tussen de offerte en de werkelijke situatie worden geïdentificeerd.
Dit helpt misverstanden en vertragingen te voorkomen tijdens het project!

03.
PROFESSIONELE INSTALLATIE
Wij werken alleen met betrouwbare professionele zelfstandigen, waarbij vakmanschap en Klantentevredenheid centraal staan. Met jarenlange ervaring in de glassector zorgt de zelfstandige voor het vakkundig plaatsen van uw glazen toepassing. Er word gezorgd voor een naadloze integratie van het glas in uw het bestaande interieur, met aandacht voor functionaliteit en esthetiek.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.